Curs aprofundat de practică a respirației, disponibil acum!

Rezervă-ți locul la această experiență extraordinară de practică a respirației

Oferta ta specială e valabilă până pe 19 februarie 2023:

Dein Spezialpreis noch

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pachetul de curs complet 2 în 1, pentru stăpânirea puterii respirației

Un pachet de curs special, menit să pună bazele pentru practici eficiente de respirație și apoi să te ajute să te eliberezi de blocajele emoționale, astfel încât să fii liber să trăiești mai împlinit și mai fericit!

Bazele practicii respirației: Respirația extatică

Un curs care îți explică, pas cu pas, puterile ascunse ale respirației. Masterclass-ul a fost doar începutul! În acest curs de bază, vei învăța cum să folosești respirația ca să îți modifici starea mentală. Vei învăța să transformi emoții dificile pe care le trăiești în viața de zi cu zi și să atingi o stare de permanentă atenție conștientă.

Cu ajutorul tehnicilor de respirație, meditație și de relaxare ale lui Scott, vei reuși să-ți controlezi lumea interioară și vei dobândi puterea de a o transforma. Vei reuși să-ți fortifici corpul și mintea și să le faci mai rezistente la stres, boli și factori care îți distrag atenția

 

 

Fericirea abundentă: Purificarea chakrelor

În acest curs, vei folosi noile abilități învățate la cursul de bază și le vei duce la următorul nivel! Îți vei purifica fiecare dintre centrii tăi energetici, printr-o tehnică puternică ce combină exerciții de respirație, stări de meditație profundă și mantre energetice.

Acest proces transformativ în 7 pași este conceput să readucă echilibrul perfect al centrilor tăi energetici. Corpul și mintea ta se realiniază. Vei începe să recunoști ceea ce te trage înapoi, ca să te poți elibera de tipare vechi și să îți regăsești calea către adevărata ta natură: aceea a fericirii abundente

This transformative 7-step process is designed to ensure your energy centers are again in perfect balance. Your body and mind are realigned. You will start to recognize what holds you back and pulls you down, so that you can let go of old patterns and find your way back into your true nature of Abundant Joy.

Ofertă specială limitată!

Două cursuri într-un singur pachet!

Ofertă specială limitată!

Două cursuri într-un singur pachet!

Pachetul special din două cursuri este acum disponibil pentru 147€ în loc de 499.00 €  

sau plătește în 4 rate simple de câte 37€

Curs 1 – Respirația extatică

Noțiunile de bază: cum înveți să stăpânești respirația

Pregătire

Practica respirației este unul dintre cele mai directe tipuri de tehnică de transformare. Schimbările vizibile apar relativ rapid. Scott Schwenk începe această aventură cu instrucțiuni competente și cu o pregătire. Prin aceste exerciții de pregătire, vei învăța tot ceea ce îți trebuie pentru a avea o călătorie sigură.

1. Corpul

Vei învăța tehnicile care te vor ajuta să-ți modifici sistemul nervos – la care nu avem acces în mod conștient – prin respirația ta. Vei învăța cum să îți aduci corpul într-o stare de calm total, prin care vei putea avea fără efort experiența vastității conștiinței, îți vei amplifica intuiția și îți vei întări sistemul imunitar.

2. Gândurile

Ce gândești, aia primești… Fiecare gând îți modifică și îți controlează energia. În această lecție, Scott te va învăța să dizolvi tiparele de gândire obișnuite, pentru a face loc abundenței și evoluției. 

3. Accesarea inimii

În această lecție, vei conecta corpul și mintea prin respirație. Această combinație puternic va trezi forțele vitale din tine, care te vor ajuta să atingi oricând ai nevoie starea de conștiință dorită. Îți vei recrea lumea exterioară, din interior!

4. Emoțiile

Nu există emoții rele, fără valoare sau inutile. Totuși, emoțiile dificile tind să rămână blocate în corp, atunci când nu le procesăm corect. În această lecție, Scott te va învăța cum să digerezi emoțiile atunci când acestea apar, eliberându-ți astfel corpul și mintea și deschizându-ți inima.

5. Integrarea

Deși efectele practicilor de respirație sunt imediate, adevăratele transformări cer timp… până când integrate pe deplin în viața noastră. În această lecție, vei învăța cum – și de ce – să nu limitezi această practică la salteaua de yoga și să o integrezi în fiecare moment din viața ta.

Curs 2: Fericire abundentă

Aprofundare: Cei 7 centri energetici

1. Chakra-rădăcină (Muladhara)
 • Conversație dharma: Chakra Muladhara (Rădăcină)
 • Exercițiu de respirație: respirația pentru echilibrare și eliminarea anxietății
 • Exercițiu de afirmație: ”Sursa întregii creații pulsează neîncetat în mine.”
 • Meditație: calmarea corpului
 • Respirație extatică (40 minute)
2. Chakra sacrală (Svadisthana)
 • Conversație dharma: Chakra Scvadisthana (sacrală)
 • Exercițiu de respirație: respirații în pași de câte 7 secunde, pentru concentrare
 • Exercițiu de afirmație: ”Natura mea interioară este nemăsurat de creativă și sursa întregii fericiri adevărate.”
 • Meditație: detașarea.
 • Respirație extatică (40 minute)
3. Chakra plexului solar (Manipura)
 • Conversație dharma: Chakra Manipulra (a buricului)
 • Exercițiu de respirație: Respirația ”Bellows”
 • Exercițiu de afirmație: ”Construiesc și direcționez energia voinței pentru a mă alinia cu sursa întregii creații din interior.”
 • Meditație: modificarea vibrațiilor.
 • Respirație extatică (40 minute)

 

4. Chackra inimii (Anahata)
 • Conversație dharma: Chakra Anahata (a inimii)
 • Exercițiu de respirație: NadiShodhana (respirație alternativă pe câtea o nară)
 • Exercițiu de afirmație: ”Iubirea nu e nici oferită, nici luată, nici provocată. Ea e expresia adevăratei mele naturi și a întregii existențe”
 • Meditație: deschiderea inimii
 • Respirație extatică (40 minute)

 

5. Chakra gâtului (Vishudha)
 • Conversație dharma: Chakra Vishudha (a gâtului)
 • Exercițiu de respirație: Kumbacka (ținerea respirației)
 • Exercițiu de afirmație: ”Întreaga putere adevărată se află în interior”
 • Meditație: mantra dătătoare de putere
 • Respirație extatică (40 minute)

 

6. Chakra celui de-al treilea ochi (Ajna)
 • Conversație dharma: Ajna (Chakra celui de-al treilea ochi)
 • Exercițiu de respirație: respirație pentru purificare
 • Exercițiu de afirmație: ”Aleg să văd realitatea așa cum este, adică o forță etern abundentă care se manifestă în toate obiectele și ființele.”
 • Meditație: energizarea corpului
 • Respirație extatică (40 minute)

 

7. Chackra-coroană
 • Conversație dharma: Sahasrara (Chakra-coroană)
 • Exercițiu de respirație: respirația craniană
 • Exercițiu de afirmație: ”Fericirea este o funcție a cedării, a deschiderii către Sursă, care te trăiește și te schimbă în mod conștient.”
 • Meditație: puterea minții.
 • Respirație extatică (40 minute).

 

Ca participant la acest program, vei primi acces la materiale bonus:

La acest preț special, nu vei primi doar pachetul cu cele 2 cursuri, ci și instrucțiuni și resurse suplimentare.

Curs pregătitor – Programul de bază: Respirația extatică

”Respirația extatică” Respiră liber: ”Respirația extatică” e un program în șase părți care te va învăța noțiunile de bază pentru a stăpâni puterea respirației tale. Scott va oferi învățături valoroase și sfaturi practice, în timp ce te va ghida în exerciții de respirație fantastice.
Toate lecțiile sunt disponibile în engleză cu subtitrare în limba română.

499 €

Programul avansat de aprofundare a practicii Fericirea abundentă: Purificarea chakrelor

În aces curs avansat, vei lucra la eliminarea blocajelor din fiecare dintre centrii tăi energetici utilizând tehnici puternice de respirație. Scott te va ghida cu învățături, meditații, afirmații și exerciții de respirație extatică pentru a te ajuta să-ți purifici fiecare centru energetic.
Toate lecțiile sunt disponibile în limba engleză și în limba română.

499 €

Audiobook

Accesează cursul complet în format audio în limba engleză și ascultă lecțiile, meditațiile și exercițiile oriunde și oricând dorești! Cursul „Fericirea abundentă: Purificarea Chakrelor” îl poți asculta și în limba română.

49 €

Caiet de lucru pentru curs

Integrează aceste învățături de impact în viața de zi cu zi, observă-ți și notează-ți experiențele, consemnându-ți călătoria cu ajutorul caietului de lucru descărcabil!

57 €

Antrenament cu Dr. Ruediger Dahlke:”Puterea vindecătoare a respirației”

Dr. Dahlke a lucrat ca doctor practician vreme de 40 de ani și, în acest timp, a observat deseori puterea vindecătoare a respirației. În acest antrenament, el oferă modalități, instrucțiuni și sfaturi bazate pe experiența sa vastă.

147 €

Interviu cu James Nestor, autorul bestsellerului ”Respirația”

De-a lungul vieții sale, James Nestor a suferit tot timpul de boli; insomniile și extenuarea i-au dat mult timp de furcă jurnalistului – până când un seminar de practică a respirației a declanșat în el o experiență care i-a schimbat total viața. După aceea, timp de 10 ani, a pornit într-o aventură de ”descoperire a respirației”, care l-a adus față în față cu savanți, scufundători, yoghini și mulți alții. În acest interviu, Nestor îți va împărtăși cele mai importante descoperiri ale sale.

57 €

Meditație: Conștiința meditativă

În această meditație, vei învăța cum să te simți ca acasă în conștiința ta – nu doar ca un vizitator care ”apare la ușă” în timpul meditațiilor. Vei învăța să te ancorezi în profunzimile conștiinței și să te trezești!

97 €

Meditație bonus: Energiile subtile

Unele energii pot fi percepute și simțite clar, însă altele sunt mai subtile și abia dacă pot fi remarcate în starea noastră normală de conștiință. Aceste energii subtile ne influențează puternic viața. În această meditație-bonus, vei învăța să recunoști și să lucrezi cu energiile subtile.

97 €

Meditație: Devenind blând

Blocajele apar atunci când există tensiune, presiune și crampe – atât în corp, cât și în minte. Când suntem complet deschiși și relaxați, nu mai există blocaje. În această meditație, vei învăța să ajungi la o stare de blândă relaxare, care se va menține pe parcursul întregii zile.

97 €

Înregistrare audio a unei prezentări live cu Scott Schwenk: ”Extazul prin respirație”

Extazul e o stare puternică, în care tot ceea ce nu e necesar se dizolvă și se creează spațiu pentru lucruri noi. În societatea modernă, abia dacă mai avem timp pentru o astfel de stare. În această prezentare live, Scott Schwenk îi ghidează pe participanți într-o experiență de vindecare. Ascultă înregistrarea audio a prezentării și lasă-te călăuzit într-o experiență extatică.

97 €

Tulku Lobsang Rinpoche: Cele 9 runde ale respirației

La vârsta de 6 ani, Tulku Lobsang a fost recunoscut ca reîncarnarea unui mare maestru și a fost inițiat în învățăturile tradiției Bön și în practicile sale secrete, încă din copilărie. Efectele de întărire și de vindecare ale respirației sunt o parte importantă din cunoștințele sale vaste. În acest clip-bonus, vei învăța metoda eficientă a celor 9 runde ale respirației!

97 €

Valoarea totală

Prețul obișnuit

Prețul special

Valoarea totală

1545 €

Prețul obișnuit

499 €

Prețul special

147 €

Acest curs e perfect pentru tine, dacă…

 • … observi că, uneori, îți e greu să te lași cuprins de o stare de relaxare
 • … vrei să-ți aprofundezi practica de meditație sau cauți un mod de a atinge mai rapid stări extraordinare
 • … vrei să înveți să te înțelegi pe tine însuți la un nivel mai profund
 • …vrei să îți protejezi corpul de influențe exterioare, precum stresul

Ofertă specială limitată!

Două cursuri într-un singur pachet!

Ofertă specială limitată!

Două cursuri într-un singur pachet!

Pachetul special din două cursuri este acum disponibil pentru 147€ în loc de 499.00 €  

sau plătește în 4 rate simple de câte 37€

Pentru bugete mici

Program de rate:
Cumpără oferta specială și plătește convenabil în patru mici rate, de 37€ fiecare!

Finanțele n-ar trebui să fie un obstacol!

Ai în prezent o situație financiară dificilă și nu îți poți permite acest curs online? Scrie un email la romania@younity.one cu o scurtă explicație a situației tale și ne vom strădui să găsim o soluție pentru a te bucura de acest program.

Garanția noastră:

Testează cursul și decide singur

Conținutul acestui curs are puterea de a-ți îmbunătăți viața în mod sustenabil! Împreună, vom învăța pas cu pas cum să trăim într-o stare de pace interioară, cum să ne deschidem inimile și să ne lăsăm purtați de fluxul vieții!

Poți testa cursul fără niciun risc, pentru a vedea dacă ți se potrivește. Dacă, în termen de 14 zile de la data achiziției, observi că nu este pe gustul tău, contactează-ne și vei fi imediat rambursat integral!​

Scott Schwenk

Scott Schwenk este un hibrid de spirit practic și revelații vizionare, care facilitează evoluția interioară și dezvoltarea capacității de inițiativă a multor indivizi, relații, grupuri și organizații, de peste 25 de ani. Practica și învățăturile sale sunt o combinație de calmare, expansiune neașteptată, râs, descoperire și revelații puternice care pot fi puse în practică, ajutându-te să obții o libertate interioară dinamică și o viață exterioară înfloritoare.

Născut cu o intensă empatie și cu clar-audiție (auz intuitiv), Scott a căutat permanent cunoașterea și libertatea. Timp de câțiva ani, a trăit și a studiat într-o mânăstire hindusă-tantrică, când avea 25 de ani. De atunci, a organizat pregătiri în domeniul dezvoltării capacităților de conducere, al meditației/filozofiei tantrice și al ritualurilor vedice. Cu această experiență, Scott lucrează cu mulți oameni și îi ajută să se trezească, să evolueze, să se purifice și să fie prezenți.